WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Pakketpost €2,95

Gratis verzenden vanaf €40,-

Ook mogelijkheid tot ophalen in Roosendaal (na afspraak)

 

WAT IS DE LEVERTIJD?

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden.

uitgezonderd gepersonaliseerde en bedrukte producten en indien anders vermeld bij het product.

 

 IK WIL GRAAG EEN PRODUCT RETOURNEREN, KAN DAT?

Wet kopen op afstand:

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via lovelybabygifts.nl@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten." (uitgezonderd maatwerk zoals naamcadeaus)

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Lovely Baby Gifts
Gezellelaan 68

4707 CG Roosendaal

06-81159791

lovelybabygifts.nl@gmail.com

IK WIL GRAAG ACHTERAF BETALEN MET AFTERPAY, HOE WERKT DAT?


Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPayAfterPay voert voor Merkbabykledingsale.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij Merkbabykledingsale.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75.00  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150.00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

 AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement

 Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Facebook Twitter Linkedin