In deze blog zal ik iets over mijzelf, de eigenaresse van deze webshop vertellen.Ik ben dus Bianca (1977) getrouwd, moeder van 2 jongens Jesse (2011) en Justin (2014)

Sinds 2012 heb ik een webshop, ik begon met Luiertaarten maken en begon daarna al snel met van allerlei baby producten zoals Slabbetjes met leuke tekst en rompertjes met leuke teksten.

Ik ging ook zelf kleding bedrukken zoals shirtjes met naam en groeide uit mijn jasje, want dit alles deed ik eerst vanuit huis.

Via het starterscentrum kon ik goedkoop een ruimte huren, de huur werd dan elk jaar iets hoger, omdat het de bedoeling is dat je als startende ondernemer steeds meer gaat verdienen.

Op een gegeven moment kwam de winkelruimte beneden vrij en ik wilde daar dolgraag mijn winkeltje vestigen.

Ik had het er echt super naar mijn zin, maar teleurstellende financiële resultaten en het moederschap knaagde aan mij en besloot met pijn in mijn hart de winkel op te zeggen.

Als ik toen had geweten wat ik nu wist, had ik mijn winkel niet op hoeven zeggen om financiële redenen en had ik waarschijnlijk personeel kunnen hebben waardoor ik meer tijd had kunnen hebben voor de kids.

Na verloop van tijd kwam ik in aanraking met de Bol Masterclass cursus en dat heeft mijn wereld verandert.

Ik ging mijn producten via Bol verkopen en dat ging zo goed dat deze webshop en jullie dus ook ervan profiteren.

Ik kan eerlijk zeggen dat zonder deze cursus, mijn webshop niet meer zou bestaan.

Dus heb je zelf ook interesse om (zelfgemaakte) producten op bol te gaan verkopen, raad ik je deze cursus echt aan

Dit is de link naar de cursus Bol Masterclass

Facebook Twitter Linkedin